Yeni Yılda İş Bazında Maliyetlerinizi Görerek Karlılığı Sağlayın, İş Süreçlerinize Tam Hakimiyet Kurun

Yeni Yılda İş Bazında Maliyetlerinizi Görerek Karlılığı Sağlayın, İş Süreçlerinize Tam Hakimiyet Kurun
ODISPRO ile iş bazında karlılığınızı takip ederek işletmenize tam hakimiyet kurun. Müşterilerinize sunduğunuz her türlü ürün ve hizmet için iş yapış süreçlerinizi tanımlayarak yeni yıla sistemli başlayın.

Satış Fiyatlarınız Karlılık Hedefinize Göre Otomatik Oluşsun, Fiyat Güncellemekle Uğraşmayın, Her Satışın Karlı Olmasını Sağlayın
İşletmelerin en büyük problemlerinden birisi, sürekli değişen fiyatlar karşısında karlılığı sağlayarak satış yapabilmektir, ODISPRO bu işlemlerin tamamını sizin adınıza otomatik yapar;
ODISPRO her bir alım yaptığınızda, ilgili ürünün;
• Birim Maliyetini
• Son Alış Fiyatını
• En Yüksek Alış Fiyatını
• Ortalama Alış Fiyatını hesaplayarak bu verileri tutar.
Diyelim ki siz %20 karlılık hedefini tanımladığınızda alış fiyatınız değiştikçe satış fiyatlarını otomatik oluşturur, sizin tek tek fiyat güncellemekle uğraşmanıza gerek kalmaz, her üründen hedeflediğiniz karlılığı elde etmenizi sağlar.

Satın Alma Yaparken Daha Önce Ne Kadara Aldığınızı Görerek Alın, Kıyaslayın
Değişken fiyat koşullarında bir diğer sorun ise, tedarikçilerinizin ürünleri anlaşma fiyatınızdan daha yüksek tutarda faturalandırmalarıdır. ODISPRO ile bağlantı yaptığınız firmaların fiyat listesini tanımladığınızda, gelen ürün fiyatlarını bu liste ile kıyaslamanızı, eğer bir fiyat farklılığı varsa bunu o an fark etmenizi sağlar.
İlave olarak her bir ürünün alış fiyatını girerken size yan tarafında, daha önce ne kadara aldığınızı, ortalama fiyatını, son alış fiyatını, en pahalı aldığınız tutarı o an gösterir, dolayısıyla her bir alımınızı önceki alımlarla kıyaslayarak fiyat değişimini takip etmenizi sağlar.

İş Bazında Ne Kadar Kar Ettiğinizi Ölçerek Fiyat Verin                                                                                                                                  İşletmelerin en büyük ihtiyaçlarından biri de, verdiği teklifin, yaptığı satışın maliyetini görerek fiyat verebilmektir. ODISPRO her bir satışınızın ya da teklifinizin maliyetini hesaplayarak o iş bazında ne kadar kar elde ettiğinizi size gösterir, bu sayede satış ekiplerinizin zararına iş almasını engellemiş olursunuz.

Deponuza Tam Hakimiyet Sağlayın
İşletmede karlılık depodan başlar, depoya hakim olamayan işletme karlılığı takip edemez. ODISPRO her bir ürünün hareket ve fiyat geçmişini görebilmenizi, ürün bazında ne kadar kar elde ettiğinizi analiz edebilmenizi, uzun süredir satılmayan ürünleri ya da en çok satılan ürünleri tespit edebilmenizi sağlar. Karma koliler oluşturarak paketler halinde ürünlerin stoklarını yönetebilmenizi sağlar. Birden fazla deponuz varsa bunlardaki stok mevcutlarını ve hareketlerini anlık izlemenize olanak sağlar, ayrıntılı raporlar ve analizlerle işletmenizin tüm stok operasyonunu etkin biçimde yönetebilmenize imkan verir.

Masrafları Kontrol Altına Alın, Kıyaslayın
Firma giderlerinizi her bir kalem bazında sınıflandırarak ölçmenizi, firmanızın aylık giderlerini kontrol altına almanıza imkan verir.

Süreçlerinizi Tanımlayarak Hangi Müşterinin İşi Ne Durumda Anlık Takip Edin
İşletmenizin iş yapış süreçlerini tanımlayın, her bir işin aşamalarını tanımlayarak personelin müşterinin işini bu aşamalar içerisinde taşıyarak işleri ilerletmesini sağlayın, bu sayede hangi müşterinin işi ne durum, ne aşamada tıkanıklık yaşanmış, ne kadar sürede işleri teslim edebiliyoruz bunların tamamını takip ederek işletmenizde sistem kurun.

E-Arşiv, E-Fatura ve E-İrsaliye İşlemlerinizi Kolayca Yapın
Dijital dönüşümün sağladığı tüm avantajları ODISPRO ile birlikte yaşayın, anahtar teslim dijital dönüşüm avantajlarından siz de yararlanın, tek tıklamayla faturalarınızı ve irsaliyelerinizi dijital olarak kesin.

Dijital Ekstre İle Banka Hesap Hareketlerinizi Anında Görün
Banka hesap hareketleriniz artık ODISPRO içerisinde görülebilmekte. Şubenize vereceğiniz bir dilekçe ile, ücretsiz banka entegrasyonu özelliğimizden faydalanarak hesap hareketlerinizi ODISPRO içerisinden görebilir, tek tuşla içeri alarak kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.