Müşteri ve Tedarikçi Yönetimi

Bakiyesi Olan Müşterinizi Ve Tedarikçinizi Nasıl Takip Ediyorsunuz?

ODISPRO muhasebe programı ile cari hesap takibini (Müşteri ve Tedarikçi Yönetimi) kolayca yaparsınız. Alacak-borç yönetiminiz sistematik olur.

Cari bilgileri programda kayıtlı olur, tek tuşla arama yaparak cari bilgisine ulaşırsınız. Excel’de kayıt tutuyorsanız hata yapma oranınız yüksektir.

Program aracılığıyla yapacağınız cari takibinde eksiksiz ve hatasız giriş yapma oranınız yüksektir. ODISPRO muhasebe programı ile cari hesap özetini tek tuşla edinirsiniz. Excel’de formüller oluşturmanız gerekirken, ODISPRO cari takip programı formülleri kendisi sağlamaktadır.

Müşteri ve Tedarikçi Yönetimi

ODISPRO muhasebe programı ile müşteri ve tedarikçi takibi oldukça kolaydır. Borç-alacak yönetiminiz sistematik olur. Ödemelerinizi ve Alacaklarınızı sistematik olarak yönetirsiniz.

Hatırlatma

Vadesi geçen faturalarınız için programa hatırlatma girebilirsiniz. Ayrıca belirli periyotlarda tahsilat yapabilmek adına notlar ekleyip takvim oluşturabilirsiniz.

Çek/Senet/Nakit/Kredi Kartı

Çek, senet, nakit ya da kredi kartı ile yaptığınız tahsilat ya da ödemelerinizi detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Müşteri Listeleme

Müşteri ve tedarikçilerinizi alıcı veya satıcı olarak ayırabilir, ilgili cariye satış temsilcisi atayabilir ayrıca farklı filtreleme özelliği ile durumlarına göre listeleyebilirsiniz.

Hızlı Mutabakat

ODISPRO muhasebe programı ile cari hesap özetini tek tuşla edinirsiniz. Excel’de ise formüller oluşturmanız gerekir. Cari takip programı formülleri kendisi sağlar.

Tahsilat Makbuzu

ODISPRO muhasebe programı ile kolayca tahsilat makbuzu oluşturabilir ve makbuzlarını yazdırabilirsiniz.

Açılış Bakiyesi

ODISPRO müşteri ve tedarikçilerinize açılış bakiyesi kaydederek cari bakiyelerini en doğru şekilde takip edebilirsiniz.

ODISPRO Ön Muhasebe Programı İle Cari Hesap Takibi Yapma Avantajları Nelerdir?

  • Alıcıları ve Satıcıları ayrı takip edebilirsiniz.
  • Borçlulara ve alacaklılara tek tuşla hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • Carileri ad, telefon, adres, vergi no, TC kimlik no gibi her türlü varyasyona göre süzebilirsiniz.
  • Tek tuşla ilgili carinin hesap özetini görebilir, üzerinde işlem yapabilirsiniz.
  • Tüm verileri Excel’e aktarabilir ya da özel raporlar tasarlayarak doğrudan yazıcıya gönderebilirsiniz.
ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.