Dijital Ekstre Nedir? Dijital Ekstre Banka Entegrasyonu

Dijital Ekstre Kısaca; e-posta ile ekstre gönderimidir. ODISPRO yazılımı ile artık banka hesaplarınıza ayrı ayrı girmek yerine hesap özeti ve bakiyelerinizi program içerisinden kontrol edebileceksiniz. Ayrıca hızlı işlem girişi sayesinde ödeme ve tahsilât girişleriniz çok daha kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

Dijital Ekstrenin Avantajları

  •  Hem zaman hem de doğa dostudur. Nasıl mı? Dijital Ekstre sayesinde hem kredi kartı ekstrelerine hiç zaman kaybetmeden saniyeler içinde ulaşabilir, hem de kağıt kullanımının tamamen ortadan kalktığı bu uygulama ile kağıt tasarrufuna katkıda bulunabilirsin,
  • Dijital Ekstreni banka entegrasyonu ile yazılımına entegre ettiğinde, böylece e-postalardan ekstrelerini takip etmeye çalışmakla uğraşmaz; dilediğin zamanda ve mekanda, kısa süre içinde kolayca ekstrelerini görüntüleme fırsatı yakalarsın.
Dijital Ekstre
Dijital Ekstre

Dijital Ekstre Banka Entegrasyonu

ODISPRO banka entegrasyonu sayesinde çalıştığınız bankaların ekstreleri otomatik bir şekilde program içerisine aktarılır. Ekstre takibinizi program içerisinden yaparsınız.

Filtreleme

Ekstrenizdeki hareketleri tek tıkla ODISPRO içerisine kaydedebilirsiniz.

Bu sayede hesap hareketlerinizdeki en küçük işlemin bile işlenmesini sağlayabilirsiniz.

Hesaplarınıza gelen ve giden paraların takibini daha iyi yaparak tahsilat ve masraflarınızı daha kolay takip edebilirsiniz.

Ekstrelerinize Kesintisiz Erişim

Bulut tabanlı ODISPRO ön muhasebe programı kullanarak bulunduğunuz her yerden ekstre takibi yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız internet erişimi ve tablet/masaüstü bilgisayardır.

ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.