Uzaktan Çalışma İle Muhasebe Süreçleri Nasıl Yönetilir?

İş yapış biçimlerimiz günden güne evrilirken işletme yönetimiyle birlikte finansal operasyonların da uzaktan çalışma ile elektronik dünyaya taşındığı bir dönemdeyiz. Yeni nesil girişimciler, yeni nesil ihtiyaçları da beraberinde getiriyor ve verimli bir iş akışı için muhasebe süreçlerimizi dijital olarak yönetebilir hale getirmemiz gerekiyor. Günümüz şartlarında uzaktan çalışma yöntemleri artmıştır.

Dijitalizasyonun önemini her ne kadar sektör içinde olduğumuz için bilsek de müşterilerimize bunun önemini anlatmakta zorlandık. Ancak; pandemi ilan edilen virüs Covid-19 ile tüm dünyanın merakı dijitalleşme ve evden çalışma çözümlerine yönelmiştir.

Peki Siz İşletmenizle İlgili Dijital Dönüşümün Neresindesiniz?

Peki siz ve işletmeniz dijital ve elektronik dönüşümün neresindesiniz? Faturalarınızı ve diğer tüm ticari belgelerinizi elektronik ortamda düzenlemeye başlayıp işletme verimliliğinizi artırdınız mı?

Bulut Tabanlı Ön Muhasebe Programının Uzaktan Çalışma İçin Sağladığı Avantajlar Neler?

  • Cari hesapların takibi kolaylaşır.
  • Pratiktir ve zamandan kazandırır.
  • Şirket dışındayken istediğiniz her yerden ön muhasebe bilgilerinize kolaylıkla erişim sağlar ve istediğiniz zaman güncelleme yapabilirsiniz.
  • Kullanımı kolaydır.
  • Defter tutmanıza gerek kalmaz.
  • Otomatik yedekleme sayesinde tüm bilgileriniz güvendedir.
  • Yapılan hesaplarda hata oranını minimuma indirmektedir.
  • E-fatura uygulamasına geçiş yapabilirsiniz.
  • Dijital dönüşüme kolaylıkla uyum sağlarsınız.

uzaktan çalışma

ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Programını Kullanarak Uzaktan Kolayca Gerçekleştirebileceğiniz İşlemler

Cari Hesap Takibi: Müşterilerinizin borç ve alacak bakiyeleri ile vade günlerini takip edebilir, kolayca borç ve alacak tutarlarını hesaplayabilirsiniz.

Personelin Cari İşlemlerinin Takibi: Çalışanlarınızın cari işlemlerini hızlıca ve hatasız olarak gerçekleştirebilir, maaş, avans, hak ediş ve prim takibi yapabilirsiniz.

Alış ve Satış Takibi: Şirketinizin alış ve satış işlemlerini anlık olarak izleyebilir, ürün takibi yapabilir, tüm satın alma işlemlerinin talep, faturası, irsaliye ve sipariş dokümanlarını kayıt altına alabilirsiniz. Ayrıca müşteri ve tedarikçilerinize teklif hazırlayıp bunun da takibini yapabilirsiniz.

Fatura Takibi: Fatura, stok, demirbaş, hizmet ve masraf veri takibi yapabilir, her kalem için ayrı KDV, depo, personel verisi girebilir, ayrı iskonto oranları belirleyebilirsiniz.

İrsaliye Takibi: Mal sevki ve teslimi sırasında kullandığınız irsaliyeleri ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.

Bankacılık İşlemleri: Sisteme kaydettiğiniz vadeli ve vadesiz hesaplarınızı izleyebilir, mevduat ve kredi hesaplarınızı bütün detaylarıyla görebilirsiniz. Bununla birlikte bankadaki kredi, senet, çek, tahsilat ve benzeri işlemlerinizi takip edebilir, borç ve alacaklarınızı buna göre düzenleyebilirsiniz.

ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.