Masraf Takip Programı İle Masraf Yönetimi Nasıl Yapılır?

Gelir Gider Takibinde Masraf Yönetiminin Önemi

Masraf kartları oluşturmak, bu kartları sisteme kaydetmek ve işletmeye ait masrafları tekrar tekrar girmenin işletme açısından oldukça büyük bir zaman kaybı olduğunu biliyor musunuz? ODISPRO ön muhasebe yazılımı olarak, işletmelerin günlük harcamalarını programa işlemenin hiç de zor olmadığını göstermek amacı ile “Masraf Takip” modülümüzü geliştirdik. Masraf Takibi modülü ile sisteme bir masraf girmek artık daha kolay. Masraf yönetimi uygulaması, gelir-gider takibini kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir uygulamadır.

ODISPRO tarafından geliştirilen bu kullanışlı modül sayesinde patronlarında yüzü gülüyor!

İşletme sahipleri giderlerini firma kuruluşundan itibaren bilmek ister. ODISPRO sayesinde işletmenizde yapılan tüm masrafların kayıtlarını hızlı bir şekilde sisteme girebilir ve dilediğiniz her yerden masraflarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca işletmenize uygun şekilde masraf kategorileri açarak, sisteminizi özelleştirebilirsiniz. Böylelikle kategorize ettiğiniz masrafları ayrı ayrı rapor haline dönüştürebilirsiniz. Muhasebe personelinin takip işini kolaylaştıran masraf takibi özelliği patronlarında yüzünü güldürmektedir. Aylık raporlar, haftalık raporlar ve günlük raporlar alarak firmanıza ait gider verilerine anlık olarak her yerden erişme ve raporlama imkanınız vardır. 

Masraf Takip Programı
Masraf Takip Programı

Kolay Masraf Takip Programı

Gözünüzden kaçan hiçbir şey olmasın!

İşletmelerde en çok kullanılan masraflar, kategori halinde sistemde bulunmaktadır. Bu kategorilerden işlem yapacağınız masrafı seçerek hızlı bir şekilde kayıt oluşturabilirsiniz. Ayrıca sistemde olmayan kategorileri özel olarak ekleyebilir ve masraf yönetimi alanınızı genişletebilirsiniz.

Kaydettiğiniz bir masrafın ödemesini yapmak için başka bir sekmeye geçiş yapmadan, aynı ekran üzerinden hızlı bir şekilde ödemeyi tamamlayabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparken tek bir alanla kısıtlı değilsiniz. Banka, kasa, kredi kartı ödemesi olarak çeşitli kanallarla yapabilme imkânına sahipsiniz.

Sistemde kayıtlı olan tüm masraflarınızı “Ödemesi Gerçekleşti”, “Ödemesi Gerçekleşmedi” seçenekleri sayesinde filtreleyebilir ve bu sayede ödeme planlamasını hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Sistemde “Ödemesi Gerçekleşmedi” durumundaki masrafların takibi için hatırlatma tarihleri oluşturabilir, özel bir notunuz varsa sisteme ekleyebilirsiniz. ODISPRO size ödeyeceğiniz tarihi ve notlarınızı hatırlatır.

ODISPRO ile firma masraflarınızın kontrolü ve yönetimi de oldukça kolay!

Firma Masrafları Yönetiminin Hayatınızda Yaratacağı 3 Değişiklik

  • Üretimden son alıcıya kadar tüm iş süreçlerinizi optimize edersiniz.
  • Satın alma, satış ve müşteri yönetimi süreçlerinizi daha verimli yürütmenizi sağlayan güvenilir veriler oluşturabilirsiniz.
  • Gelir-Gider yönetimini kontrol altında tutarak firmanıza ait ödeme dengesini ön görebilirsiniz. Bu sayede kötü senaryolardan etkilenmemiş olursunuz.
ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.