Tahsilat Ve Ödemeler İçin Hatırlatma Özelliği ODISPRO’da

Bir işletmede, yoğun iş temposuna sahip çalışan kişilerin ve operasyon sürecinin yönetiminde en büyük kurtarıcılarından biri hatırlatıcılardır. Not hatırlatma özelliği olan ODISPRO ile tüm süreçlerini kontrol altına alabilir, ekip arkadaşlarınızla daha koordineli çalışabilirsiniz. Yeni bir özellik olan tahsilat ve ödemeler için hatırlatma ile notlar oluşturabilirsiniz.

Yapılacak İşlerinizi ODISPRO Size Hatırlatsın, Siz Aklınızda Tutmayın

Teklif, Sözleşme, Sipariş ve Faturalarınıza notlar ekleyin, günü geldiğinde size ODISPRO hatırlatsın. Örneğin müşterinize bir teklif verdiniz, size 5 gün sonra değerlendireceğini söylediyse bunu hemen not alıp ODISPRO’nun size günü geldiğinde hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Ya da bir sipariş verdiniz, ürünlerin bir kısmı geldi, kalan kısmı 2 gün sonra gelecekse, bunu ilgili siparişe not alarak rahatça takip edebilir, günü geldiğinde yapılacak iş olarak önünüze düşmesini sağlayabilirsiniz.

Yapılacak Tahsilat ve Ödemeler İçin Hatırlatma Eklemek

Örneğin bugün size ödeme yapacak bir müşteriniz aradı ve 3 gün sonra ödeyebileceğini söylediğinde bunu ilgili tahsilât kaydına hemen not alıp ODISPRO’nun size 3 gün sonra hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Her bir işleme dilediğiniz kadar not alabilir, yeni hatırlatmalar kurabilirsiniz. Yapılacak tahsilat ve ödemeler için hatırlatmaları oluşturduğunuzda ekibinizin görebileceği ekranlarda görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle sizin girdiğiniz notu herkes takip edebilir.

Ekip Arkadaşlarınızla Koordineli Çalışın

Alınan her bir notun kimin tarafından alındığını, ne zaman alındığını ayrıntılı bir biçimde görebilirsiniz. Ekip arkadaşlarınızın birbiriyle koordineli ve uyum içerisinde çalışmalarını sağlayabilirsiniz.

Örneğin bir müşterinin işi ile ilgili A personeli bir not yazabilir, B personeli bu notu okuyarak içeriğe göre işlem yapabilir. Örneğin müşterinin siparişi alındı ve işinin sadece hafta sonu evde olduğundan o gün yapılmasını istiyorsa, bu notu depo personeli görebilir, malzemeyi buna göre hazırlayabilir, organizasyonu planlayan kişiler bu nota göre işlem yapabilirler. Ayrıca müşterinizin işi bittikten sonra yapacağını bir tahsilat varsa onun için hatırlatma oluşturabilirsiniz.

Müşterileriniz Ve Tedarikçilerinizle Alakalı Önemli Olan Ne Varsa Kaydedin Ve İstediğiniz Tarihe Hatırlatıcı Notlar Alın

Müşterilerinize ya da tedarikçilerinize özel notlar alabilir, ilgili cariye giriş yaptığınızda alınan notları geriye dönük inceleyebilir ve gözünüzden hiçbir şeyin kaçmamasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz ilgili cari ile ilgili ODISPRO’nun size hatırlatmada bulunmasını da sağlayabilirsiniz.

Sonuç olarak işinizin tüm aşamalarında notlar alabilir, dilerseniz hatırlatmalar tanımlayarak günü geldiğinde takip etmeniz gereken işleri ODISPRO’nun size hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.

NASIL YAPARIM?

Yeni Not Nasıl Girerim?

Not almak istediğiniz kayda sağ tıklayarak notlar bölümünü seçersiniz.

tahsilat ve ödemeler için hatırlatma programı

Notu girip doğrudan kaydedebilir, ya da ODISPRO’nun hatırlatmasını istediğiniz bir tarih varsa bunu seçerek kaydedersiniz.

Girilen Notları Nasıl Görüntülerim?

İlgili kayda giriş yaparak notlar bölümünü seçip daha önceden kaydedilmiş notları hangi tarihte, kim tarafından kaydedildiğini görerek inceleyebilirsiniz.

not hatırlatma

Seçtiğiniz kaydın not detayını alt bölümde görebilir, dilerseniz yeni notlar ekleyebilirsiniz.

tahsilat ve ödeme hatırlatma programı

Aldığım Notları ODISPRO Bana Nasıl Hatırlatıyor?

Programa giriş yaptığınızda yetkiniz olan ekranlarla ilgili not hatırlatmaları karşınıza çıkacaktır. Dilediğiniz nota çift tıklayarak ilgili kayda ulaşabilir ve daha önce alınmış olan notlar varsa bunları inceleyebilirsiniz.

tahsilat ve ödeme hatırlatma

Aldığım Notu Tamamladığımda Ne Yapmam Gerekir?

İlgili nota giriş yaptıktan sonra “Tamamlandı” seçimini işaretleyip kaydettiğinizde ODISPRO artık o notu size hatırlatmayacaktır.

tahsilat ve ödeme hatırlatma

ODISPRO Ön Muhasebe ve Süreç Yönetim Yazılımını kullanmaya hemen başlayabilir, online çalışmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hem de aylık sadece 329 TL'den başlayan fiyatlarla ilk yatırım maliyeti olmadan kullanabilirsiniz.